Dit weekend: Rock de IJmond II, Rock'n'roll night en meer

Maar liefst vijf shows in de agenda dit weekend. Met voor ons als belangrijkste natuurlijk het tweede Rock de IJmond festival in café Lokaal. Aanstaande zondag gaan wij laten zien dat rockmuziek leeft in de IJmond. En met bands als Sweet Empire, AmpSalad, Sick Note en The Town beloofd het ook een goede en gevarieerde avond te worden. Zorg dat je rond 18:00 in Lokaal zit. De entree is gratis en het speciaalbier staat koud.

Op vrijdag zal er in de Bakkerij een Rock'n'Roll night gehouden worden met lekker veel IJmondse bandjes. Niemand minder dan Twice The Same, Dimaryp, Winston en Krakers-IJland zullen optredens verzorgen. Voor €3,- mag je naar binnen en om 21:30 begint het.

Ook op vrijdag word er in de Duyker in Hoofddorp weer een HLMRMORE avond gehouden, waar lokaal talent de kans krijgt om hun kunsten te vertonen. Naast Cirque Valentin zal ook de Butt Ugly Noodle een optreden geven. De entree is gratis en het begint om 21:30.

Als je zondag niet naar het Rock de IJmond festival komt, dan kun je ook nog naar de Asgard voor de Braziliaanse hardcore band Paura, die voor de derde keer door Europa toeren. De entree is wederom gratis en het begint om 19:00.

En als je dat ook niks lijkt kun je zondag voor een potje metal altijd nog terecht in de BukBuk in Heiloo, waar Deafening, None Shall Fall en Onkt een potje gaan rocken. De entree is gratis en het begint om 20:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 22 september 2011, 15:40 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie