Er word veel gerockt dit weekend

Dit weekend is er weer genoeg te doen in de IJmond en omstreken. Liefhebbers van metalcore kunnen vanavond terecht in de Flinty's voor State of Negation, Plough en Purest of Pain. Punkers en rockers zijn welkom in de Nozem en de Non voor Translated, The Cockatoos en KinKobra en de mensen die het liever iets rustiger aan doen kunnen terecht in het nieuwe poppodium Duyker in Hoofddorp voor Rarely Alive en A Silent Express.

Zaterdag wordt de jaarlijkse onofficiële SideBurns meeting gehouden in de Asgard met Deafening en Rockoil Roadhogs en spelen in de Pitcher de bands Operation Paperclip en Black Volvo.

En het weekend word afgesloten met het Flashtival in de Nozem en de Non. Hier zullen onder andere Mentally Retarded Friend en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte spelen. Entree is slechts €5,- en de opbrengst gaat naar het goede doel. Daarnaast hoef je niet naar huis om te eten, want er zal een heuse patatkraam staan waar je je honger kunt stillen.

Genoeg reden dus om dit weekend er op uit te trekken om eens even lekker ouderwets bandjes te checken!

Bands

Bert Hekman | vrijdag 28 januari 2011, 14:16 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie