Rock de IJmond website gelanceerd

Er word te weinig gerockt in de IJmond. Nieuwe en onbekende bands uit de regio krijgen niet zomaar meer de kans om zich te presenteren, terwijl er toch vaak kwaliteit tussen zit. Rock de IJmond wil de rock, metal, punk en hardcore in de IJmond weer op de kaart zetten. Dat willen we op twee manieren doen.

Ten eerste deze website, waarop we nieuws gaan bijhouden over bands uit de IJmond en omstreken. Ook gaan we hier alle shows aankondigen van IJmondse bands en shows van bands buiten de regio, die binnen de IJmond plaats vinden. Bands kunnen overigens zelf hun bandprofiel aanmaken en daarbij een foto en een mp3'tje uploaden.

Ten tweede gaan we het Rock de IJmond festival opzetten, waar bands uit de regio de kans krijgen om te spelen. Het idee is dat het een terugkomend festival is, waar elke keer redelijk onbekende, maar kwalitatief goede bands komen te staan.

Dus laten we de IJmond op haar grondvest schudden door middel van rock!

Bert Hekman | vrijdag 03 december 2010, 10:35 | comments 0 | categorie Rock de IJmond | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie

Pingbacks