Antinomus

Black Metal uit Beverwijk/Heemskerk/Alkmaar (2006-heden)

Aankomende shows

Antinomus is een Black Metal band, opgericht in Juni 2006 door Grymm (Joe Beentjes) en Nechrist (Brian N.). Na een aantal sessie-leden, was de band compleet in eind 2006. Abaddon (Karl Kusch) op de drums, en Asmodeus (Bob Diemeer) nam de vocalen op zich.

Na het opnemen van de eerste demo 'Total Fucking Unholy Attack', verliet Karl de band, en Joe nam zijn plaats in door het gitaarwerk alleen aan Brian over te laten. Na nog een aantal demo's voegde bassist Mortuos Aves (Stefan vd. Graaf) toe aan de band. De formatie was nu echt "compleet". Dat voor de band een hoop demo's en optredens zorgde.

Maar na 3 jaar hield het hier ook bij op, de band viel uit elkaar door een hoop persoonlijke problemen binnen de groep. Hierop volgde talloze demo's, rehearsal-cassette's, en bootlegs, veelal uitgebracht door kleine obscure Black Metal labeltjes uit het buitenland.

Juni 2011, precies 5 jaar nadat dat de band vorm kreeg, besloot Joe om samen met bekenden uit die tijd Antinomus weer een nieuw leven in te blazen.

Oude nummers worden in een nieuw jasje gestoken, en nieuw materiaal zal worden opgenomen. Antinomus zal vanaf nu alleen bestaan uit Joe en Hyperion (Daan Bleumink). Verder zullen sessie-leden de band bij moeten staan bij aankomende optredens.

Leden vanaf 2011:

Joe "Grymm" Beentjes - Vocalen, Bass, Gitaar
Daan "Hyperion" Bleumink - Gitaar, Drums

Ex-leden:

Brian N. - Gitaar (tot 2007)
Bob Diemeer - Vocalen (tot 2008)
Stefan vd. Graaf - Bass (2007/2008)
Karl Kusch - Sessie drums (2006)
Twan Plönes - Sessie gitaar (2007/2008)

Links

Contact

Digital Asylum Prod.
www.digitalasylumweb.blogspot.com

Booking

Joe Beentjes
jhbeentjes@hotmail.com


Laatste nieuws over Antinomus

Nieuws melden?