Fake Tales

Power Rock/Pop uit IJmuiden (2008-heden)

Aankomende shows

Muziek

It's Alright
Shot of Love

Voorheen bekend als Damage Control

Bart Gerrits en Thomas Pedroli zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band nadat ze zelf in verschillende bandjes hebben gespeeld, na het verspreiden van wat contactadvertenties rond Ijmond komen ze in contact met drummer Bob Franke na een aantal ontmoetingen word Bob toegelaten tot de band.

Na een tijdje komen ze erachter dat er toch nog iets mist; een slaggitarist; via een vriend komen ze bij Mitchell Philips terecht die de band compleet maakte.

Inmiddels is Damage Control al bij velen een bekende band. Damage Control was (2e) prijswinnaar van de IJmond Popprijs en heeft daardoor mogen spelen als openingsact op het Oxypodium bij Beeckestijn Pop.
Recent is Damage Control doorgedrongen tot de semi-finales van het Emergenza Festival waar zij in april 2011 in P60 zullen strijden voor de finale.

Er hebben al vele succesvolle optredens plaatsgevonden in de regio, maar ook daarbuiten. In november speelden zij semi-akoestisch tijdens een radiouitzending van Compleet FM. De opnames voor de eerste promotie EP waaraan momenteel op het gebied van artwork en persen de laatste hand wordt gelegd, zijn afgerond.

Links

Contact

Germa Philips, 06-12462737 of via damagecontrolmusic@live.nl


Laatste nieuws over Fake Tales

Nieuws melden?