Skeletons of Society

Trash/Hardcore Metal uit Beverwijk (1992-heden)

Aankomende shows

Skeletons of Society is een heropgerichte thrashmetal/hardcore Crossoverband uit Beverwijk, Heemskerk en Velsen-Noord.

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar is de band in 2007 heropgericht en aan het werk gegaan om nieuw materiaal te realiseren. De meeste bandleden zijn dertigers en de harde kern van de band. In mei 2008 is aan de line up toegevoegd 2e gitarist Jeremi Wilbie, die met zijn bijna 18 jaar een welkome aanvulling is op de band en de nieuwe muzikale weg die wij zijn ingeslagen.

De stijl is nogal wat veranderd ten opzichte van 1996. Voornamelijk strakker, rauwer, harder en in sommige opzichten eenvoudiger.

S.O.S. is een band die niet vaak optreed, maar als zij dat wel doet staat de band als een huis met dikke muren - getuige de 200 aanhangers die in het witte theater kwamen aanmoedigen en in de feestweek van Beverwijk in 2008 twee maal in een week een afgeladen Cafe Asgard (tegen de 225 man, en zo'n zestig man bij de voorgevel) helemaal plat speelde.
In het verleden was de band gevestigd in het voormalig Donkey Shot en hebben zo ook de eer gehad om in het voorprogramma van metallegendes Nuclear Assault te spelen, jammen met Mucky Pup, Biohazard, Leeway, Murphies Law en andere NYHC-legendes.

Links

Contact

skeletonsofsociety92@gmail.com

Booking

skeletonsofsociety92@gmail.com


Laatste nieuws over Skeletons of Society

Nieuws melden?