Against All Odds

Rock uit Heemskerk (2007-2012) Opgeheven

Aankomende shows

Muziek

The Rise And Shine Of A Warlord
Gone
Fan The Flame

Alle leden van Against All Odds delen dezelfde politieke mening en brengen dit terug in krachtige boodschappen in de songs. Door chaos, onzekerheid en onnodige angstzaaiing van de globale politiek, lijkt het zelfbewust denken van mensen namelijk te verwateren.

In december 2007 kwam een groot deel van de band bij elkaar. Het doel: beginnen van een band met een sterk eigen karakter. Geen covers, maar eigen creaties waarin ze uitdrukken wie ze zijn en waar ze voor staan. Onderbouwd met stevige muziek die spreekt, herkenbaar is, gevoelens losmaakt maar bovenal: mensen aanzet tot zelfbewustzijn. Begin oktober 2009 heeft zangeres Evelien Hoffmann zich bij de band gevoegd. Als veelzijdige rockzangeres maakt zij de dynamische sound compleet.

Against All Odds is winnaar van de IJmond Popprijs 2010. Na de strijd met 17 deelnemende bands, oordeelde de jury over deze rockband:

“Het samenspel is erg goed, het plezier druipt eraf, goede dynamiek en prima composities. Technisch heeft deze band het goed voor elkaar, frisse drums, lekker gitaarwerk, de bassist gaat lekker los en overtuigende zang.”

In de speelstijlen van de bandleden zijn verschillende muziekinvloeden terug te horen, gecombineerd in een lekkere rocksound. Kortom: stevige rock waar je niet omheen kunt.

Evelien Hoffmann (zang)
Jan Schaaper (gitaar)
Mark Roosloot (gitaar/zang)
Bert Hekman (bas/zang)
Gerald van Luijk (drums)

Links

Contact

Bert Hekman
06-46727927
bert@demontpx.com


Laatste nieuws over Against All Odds

Nieuws melden?