Dit weekend: 5 jaar Lokaal, finale HLMRMEER, metal en punk!

Café Lokaal bestaat op vrijdag 1 juli vijf jaar! Om dat te vieren pakken eigenaren Michel, Daniëlle en Nathalie groots uit met een buitenpodium en vier goede bands. Het feest zal rond 19:00 beginnen met New York Diesel, Translated en Alsof Je Een Koffer Bent en zal worden afgesloten door de lokale rock'n'roll coverband JJ & The Fatcats. De entree is uiteraard gratis.

Vrijdag zal ook de finale van de popprijs HLMRMEER gehouden worden in de Duycker in Hoofddorp. Naast de bands Television's Most Popular Art Instructors, Good Meat en K-NON zal de Castricumse funk/punk/tock band Twice The Same ook meestrijden om de hoofdprijs ten waarde van €2500,-. Het zal beginnen om 20:00.

In de regio Velserbroek, Santpoort en Driehuis wordt maar weinig gedaan aan shows. De band Now Rot wil daar verandering in brengen en heeft daarom het Tegenherrie festival georganiseerd. In jongerencentrum de Koe kun je aanstaande zaterdag terecht voor State of Negation, Pound en Now Rot! Het begint om 20:30 en voor €5,- mag je naar binnen en krijg je zelfs een gratis consumptie.

Als laatste hebben we dinsdag weer een punkavond in Lokaal. En dit keer met Stand Out Riot en Beat The Red Light uit het Verenigd Koningkrijk, die beiden een vorm van ska/punk/metal spelen. Vanaf 20:00 ben je welkom om onder het genot van een speciaalbiertje te dansen op wat herrie! Entree is natuurlijk gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 30 juni 2011, 14:30 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie