Dit weekend: Mosh de IJmond, punk en music for Japan

Na het grote succes van het Rock de IJmond festival van afgelopen zondag hopen we natuurlijk dat het vrijdag bij het eerste Mosh de IJmond festival in de Asgard in Beverwijk minstens zo vol zal staan. De bands Die For The Purpose Of Living, Windmill, None Shall Fall en Bring On The Bloodshed zullen vanaf een uur of acht de tent slopen met metal, mosh en hardcore! Entree is uiteraard gratis.

In de Pitcher staat het hele weekend in het teken van punk. Op vrijdag spelen de bands Hard Voor Weinig, Gas en De Aanslag en op zaterdag spelen de bands We Are The Doctors en Sidewalk. Beide shows zijn gratis toegankelijk en beginnen om 21:00.

Zaterdag zal in de Beijneshal een benefietconcert worden gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen en overstromingen in Japan. De bands Ethereal, Bring On The Bloodshed, MindShade en Deafening zullen daar spelen. Het begint om 19:30 en de toegang is €7,50. De opbrengst gaat naar Japan.

Bands

Bert Hekman | donderdag 26 mei 2011, 12:10 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie