Akoestiek, rock, metal, punk en meer dit weekend

Wederom weer een druk weekend voor de boeg. Allereest beginnen we vanavond weer met het maandelijkse Café Acoustique in café Lokaal. Dit keer zullen Se7en, Steven van Egmond (bassist van Het Brein) en Sue The Night zonder versterkers spelen. Uiteraard word het ook weer uitgezonden op radio Heemskerk. Vanavond vanaf 20:00 in café Lokaal, toegang gratis.

Vrijdag 15 april
Vrijdag presenteert de Beverwijkse rockband Sick Note haar eerste CD in café de Balken in Uitgeest. Ze zullen worden bijgestaan door de Zaanse coverband the Fucking Assholes. Dit begint rond 20:00 en de toegang is uiteraard gratis.

Ook op vrijdag word de tweede voorronde van de Mixtream Contest gehouden. De bands STEENkoud, Whoobab Swing, Adoma, Karma's Lab en Mentally Retarded Friend zullen strijden voor een plek in de finale en uiteindelijk een plaats op het Mixtream festival. De contest zal worden gehouden vanaf 20:30 in het Kompleks in Heerhugowaard en de entree is €2,-.

Zaterdag 16 april
Op zaterdag zal er in het Witte Theater in IJmuiden het Metalfest 2011 gehouden worden. Twee podia met fantastische bands van binnen en buiten de regio. Naast de lokale bands Stare of Displeasure en None Shall Fall zullen Face The Fact, Ethereal, So Called Celeste, My City Burning en de Britse band Romeo Must Die spelen. Het begint rond 19:00 en de toegang bedraagt €10,-.

Café Pitcher staat zaterdagavond in het teken van punk. De Beverwijks/Haarlemse punkband Since I Am zal een feestje bouwen vanaf een uur of 21:00 en de entree is uiteraard weer gratis.

Dinsdag 19 april
Als laatste is er dinsdag in café Lokaal eindelijk weer eens een punkavond
, georganiseerd door North Empire. De Briste bands Leagues Apart en Chief spelen en worden bijgestaan door de Oostenrijkse band 7 Years Bad Luck. Het begint rond 20:00 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 14 april 2011, 13:40 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie