Vrijdag: akoestische folk/punk, metal en deathcore

Aan shows geen te kort dit weekend en daarom hebben we het overzicht maar even in tweeën gedeeld. Te beginnen met vrijdag. De Bakkerij zal er vanavond in het teken staan van akoestische folk/punk. Naast Antilectual en Tes zullen Engelsman Mark McCabe en Amerikaan PJ Bond een akoestische set spelen. Het begint om 21:00 en de entree bedraagd €3,-.

In de BukBuk in Heiloo zal het er iets ruiger aan toe gaan. Daar zullen onder andere de IJmuidense metalband Plough, de Belgische deathcore bands Planey en Crimson Falls en de Engelse death metal band Martyr Defiled spelen. Genoeg reden om je lange haar daar de hele avond in het rond te zwaaien. Het begint om 20:00 en de entree is €5,-.

Ook in de Nozem en de Non is het vanavond tijd voor metal. Daar zullen de metalbands Godmode en 3rd Machine optreden naast de Zweedse industrial metal band Undecimber. Hier barst het los rond 22:00 en bedraagd de entree €5,-.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 18 maart 2011, 10:00 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie