Zaterdag eerste voorronde IJmond Popprijs 2011

Aanstaande zaterdag is het zo ver: Dan zal de eerste voorronde van de IJmond Popprijs 2011 gehouden worden in het Witte Theater in IJmuiden. AmpSalad, Dimaryp, Spacewind, The Town, Twice The Same en Windmill zullen strijden om een plek in de finale. Twee bands worden dan door de jury als winnaar uitgeroepen en komen in de finale terecht, waarin ze kans maken op een aantal mooie prijzen. De hoofdprijs is een optreden op Beeckestijnpop. Wie zal er dit jaar in de voetsporen treden van Against All Odds, Sweet Empire en Pound?

Vanaf morgen gaan we elke dag van twee bands de interviews online zetten, waarin ze zich voorstellen. Ook vragen we wat voor muziek ze maken en wat ze verwachten van de IJmond Popprijs. Woensdag is het de beurt aan AmpSalad en Dimaryp, donderdag stellen Spacewind en The Town zich voor en donderdag zul je kunnen lezen wat Twice The Same en Windmill van de voorronde verwachten.

De eerste voorronde van de IJmond Popprijs 2011 is op zaterdag 12 maart in het Witte Theater in IJmuiden. Het begint om 20:30, de entree bedraagd €6,- en de presentatie zal in handen zijn van Fransje Boot.

Bands

Bert Hekman | dinsdag 08 maart 2011, 16:12 | comments 0 | categorie Wedstrijden | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie