Dit weekend: Rob Acda finale, twee keer punk in lokaal en meer

Vier shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen zal morgenavond de finale van de Rob Acda Award gehouden worden. Good MeatDress Up DollsHeadwearSteenkoud en Killing Bags maken kans op dat felbegeerde optreden op Bevrijdingspop 2012. Daarnaast zal de winnaar van vorig jaar, The Red17, ook nog optreden. Kaarten zijn €7,50 in de voorverkoop of €8,50 aan de deur en het begint om 20:00.

Vrijdag zal de Pitcher in Haarlem in het teken staan van stoner en desert rock. De Oostenrijkse band Solrize zal een optreden geven en wordt bijgestaan door Fill Bloom. De entree is uiteraard gratis en het begint om 22:00.

Zaterdag kun je in café Lokaal terecht voor een avondje akoestische punk. In het kleine achtercafé zullen de Amerikaan PJ Bond en de Brit Mark McCabe een akoestische set spelen. Het begint om 20:00 en de entree is uiteraard gratis.

Als je er zaterdag geen genoeg van krijgt, kun je dinsdag weer in café Lokaal terecht voor nog meer punk. Nu zullen de Briste bands Bangers en Revenge Of The Psychotronic Man, de Deense band The Respirators en de Brit Sam Russo het podium betreden. Om 20:00 begint het en de entree is gratis.

Bert Hekman | donderdag 29 maart 2012, 14:18 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie